تعداد بازدید: 934

بهترین جراح تومور مغزی

مغز و اهمیتی که این عضو از بدن انسان دارد ایجاب می کند که در صورت مبتلا به تومور مغزی به دنبال بهترین جراح تومور مغزی باشند. تومورهای مغزی توده های غیر عادی در مغز هستند که در صورت عدم درمان می توانند زندگی فرد را مختل کنند و حتی کشنده باشند. تومورهای مغزی در کودکان تا ۱۵ سال بیشتر در مخچه و ساقه مغز اتفاق می افتد و دیگر تومورها در بیشتر مواقع از ۲۰ سالگی به وجود می آید.

قطعا هنگامی که شما یا اطرافیانتان متوجه می شوید که به نوعی از تومور مغزی مبتلا شده اید ، ترس تمام وجودتان را فرا می گیرد. اما با نگرانی کاری را نمی توانید پیش ببرید. پس قبل از هر چیزی ابتدا به دنبال یک متخص خوب در حوزه مغز و اعصاب باشید. متخصص شما را از نوع تومور بدخیم با خوشخیم بودن آن ، محل قرار گیری آن و روش های درمان آن آگاه خواهد کرد. همه تومور ها الزاما نیاز به جراحی ندارند ، اما در صورتی که متخصص تشخیص به جراحی داد  حتما باید این کار انجام پذیرد تا از عوارض بعدی آن جلوگیری کرد.

تومورها ، از طریق تقسیم سلولی کنترل نشده و غیر طبیعی ایجاد می‌شوند، و به طور معمول یا در خود مغز (شامل:نورونها، سلول‌های گلیال (آستروسیت ها، اولیگودندروسیت‌ها، سلول های اپندیمال، سلولهای تولید کننده میلین شوان)، بافت لنفاوی، عروق خونی)، و یا در اعصاب جمجمه ای، پرده مغزی (مننژ)، جمجمه، هیپوفیز و href="#">غده صنوبری ایجاد می شوند. علائم انواع تومور های مغزی بسته ‌به جايگاه تومور و نوع آن داراي علايم اختصاصي است اما سردرد، ‌تهوع و استفراغ  از علائم عمومی آن ها می باشد است كه معمولا هر نوع تومور باشد يكي از اين علايم را دارد.

ویژگی های بهترین جراح تومور مغزی

اولین نکته در انتخاب جراح ، تجربه و مهارت آن است . بیماران و اطرافیان آنان معمولا هنگام اطلاع از بیماری  ، نگرانی هایی دارند که طبیعی است اما اعتماد به جراح می تواند نتایج خوبی را به دنبال داشته باشد. تجربه و مهارت در کنار به روز بودن پزشک و آشنایی آن با جدید ترین روش های درمانی می تواند این اعتماد را در بیمار و خانواده آن ایجاد نماید.

علم پزشکی نیز در کنار سایر علوم روز به روز در حال پیشرفت است و روش های جدید جراحی های تومور مغزی در کنار کاهش عوارض جانبی سعی دارند تا سرعت بهبودی را افزایش دهند و مشکلات روش های گذشته را از بین ببرند. مسلما بهترین جراح تومو رمغزی فردی است که با این روش ها آگاه باشد و از آن ها جهت درمان بیماران استفاده نماید.

مغز از پر اهمیت ترین اعضای بدن است. پس هنگام انتخاب جراح به مهارت ، تخصص و روش های درمانی آن توجه کنید. از جراح خود درباره نحوه انجام جراحی ، عوارض احتمالی جراحی و مراقبت های بعد از عمل تومور مغزی بپرسید و پس از اطلاع کامل اقدام نمایید. تومور های مغزی انواع مختلفی دارند و نحوه و نتیجه جراحی با توجه به نوع تومور و محل آن متفاوت است.

جراح پس از معاینه و بررسی آزمایشات و MRI و سوابق پزشکی بیمار ، تشخیص نوع تومور و جراحی را می دهد و  تشخیص به موقع که در نتیجه درمان موثر است از مهم ترین ویژگی های بهترین جراح تومور مغزی است. برای یافتن میزان مهارت یک جراح بهتر است با بیمارانی که توسط او جراحی شده اند مشورت کنید. درباره نحوه درمان ، میزان بهبودی و عوارض احتمالی بعد از جراحی و دوران نقاهت از ان ها سوال نمایید.

درمان تومورهای مغزی به عوامل مختلفی از جمله نوع ، محل و اندازه تومور و همچنین سن بیمار و سلامت عمومی بستگی دارد. روش ها و برنامه های درمانی برای کودکان و بزرگسالان متفاوت است. تومورهای مغزی با جراحی ، پرتودرمانی و شیمی درمانی درمان می شوند. این که کدام روش مناسب شماست بعد از معاینه حضوری و بررسی تصاویر پزشکی و آزمایشات امکان پذیر است.

در برخی تومور ها نیاز به نمونه برداری است. . یک قطعه کوچک از تومور برداشته می شود تا در ازمایشگاه تحت میکروسکوپ بررسی شود تا نوع سلول های موجود در آن مشخص شود. این کار به پزشک کمک می کند تا تصمیم بگیرد که از کدام روش درمانی استفاده کند.