تومور سی پی انگل از جمله تومورهای خوش خیم محسوب می شود که در عصب هشتم قرار گرفته است. این تومور در واقع حاصل سلول های قدامی عصب جمجمه ای هستند و سبب بروز فشار به عصب مخچه می شود.امروز قصد داریم جدیدترین اطلاعات در خصوص تومور سی پی انگل را ارائه دهیم.
به طور کلی تومور سی پی انگل به دو دسته متناوب و همینطور سندورم ارثی تقسیم می شود. به طور کلی وقتی صحبت از تومور سی پی انگل است نوع اول یعنی متناوب مدنظر است و بسیار کم دیده شده است که نوع دوم در این لاین ایجاد شود. یکی از دلایل بسیار مهم در خصوص تومورهای سی پی انگل امواج تلفن و لپ تاپ است و یا وجود پارازیت هایی که از سمت ماهواره ها ساطع می شود.
برای درمان تومورهای سی پی انگل سه روش دیده می شود. روش اول به صورت معاینه مستمر است در روش دوم از پرتو جراحی استفاده می شود و در نهایت به سراغ جراحی خواهند رفت. البته قبل از اینکه روش مورد نظر انتخاب شود باید مشخص شود که وضعیت تومور به چه صورت است و همینطور سلامت شنوایی او بررسی شود.
در صورتی که فرد دچار تومور سی پی خفیف شده باشد بهترین انتخاب معاینه های خفیف و همینطور تصویربرداری های سالانه است به این ترتیب متوجه رشد تومور خواهید شد.
در روش پرتو جراحی از یک سری پرتوهای همگرا استفاده می شود و البته انرژی ساطع شده در این مسیر بسیار زیاد است. هدف این درمان به نوعی کاهش و یا توقف رشد تومور است. البته در این روش یک سری عوارض برای فرد ایجاد می شود ، مثلا احتمال آسیب به اعصاب جمجمه وجود دارد و امکان بروز نکروز نیز فراهم می شود.
در روش جراحی برای درمان تومورهای سی پی انگل کوچکترین تومور هم شناسایی و خارج می شود. میزان موفقیت جراحی بستگی به محل قرار گرفتن تومور و همینطور سایز آن دارد. به طور کلی عمل جراحی تومورهای سی پی انگل کاری دشوار و پر خطر محسوب می شود .پیشنهاد می شود در این خصوص حتما با پزشک متخصص مغز و اعصاب مشورت کنید.