در این بیماری محل اتصال دو مهره در دو طرف شکسته و مهره بالا روی مهره پایین به سمت جلو جابجا میگردد. تعدادی از این بیماران در مراحل خفیف این بیماری با درمان حمایتی و ورزش بهبودی رضایتبخش می یابند. علائم این بیماران به صورت کمر درد و درد انتشاری به اندام تحتانی و بیحسی اندامها بعد از راه رفتن میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرخوردگی مهره اینجا کلیک کنید.
به پشت دراز کشیده ، زانوها را خم کنید دست ها پشت سر قرار گیرد، همزمان با سفت کردن عضلات شکم، کمر را به زمین نزدیک کنید و 10 ثانیه نگه دارید .این حرکت را 10 بار تکرار کنید.
به پشت دراز کشیده، پاها را از زانو خم کرده سپس یک پا را با اندازه 5 سانتی متر بالا آورده و 30 ثانیه نگه دارید این حرکت را به طور متناوب و در 10 نوبت انجام دهید.
به پشت دراز کشیده زانوها را خم کرده و دست ها به صورت عمود بر سطح بدن بالا قرار گیرد سپس یک پا را بالا بیاورید و دست مقابل را به صورت صاف به عقب ببرید 30 ثانیه نگه دارید. این حرکت را به صورت متناوب با دست و پای مقابل در 10 نوبت انجام دهید.
دراز کشیده، زانوها خم و دست ها به صورت ضربدری روی سینه قرار گیرد .سپس به آرامی بلند شوید. تلاش برای بالا رفتن زیاد نکنید طوری که توصیه میشود بیش از 30 درجه از زمین بلند نشوید. سپس 2 تا 4 ثانیه نگه دارید و مجدد دراز بکشید. این حرکت را 10 بار تکرار کنید. می توان در دو ست ده تایی این تمرین را انجام داد. بهتر است پاها به جایی قفل نشود و یا کسی پاها را نگه ندارد و در بیماران با درد گردن ،دستها پشت گردن قرار گیرد.
دراز کشیده و طبق شکل زیر به طور متناوب یکی از پاها را در شکم خم کرده و دو دست خود را دور زانو قلاب کرده و به طرف شکم بکشید. این تمرین را 10 بار تکرار کنید و هر بار به مدت 10 ثانیه نگه دارید.
به پشت دراز کشیده و طبق شکل زیر یک ملافه دور کف پا انداخته و دو سر آن را در دست بگیرید و با کمک آن پاها را به طور متناوب به سمت بالا بکشید و سعی کنید در وضعیت عمود بر سطح زمین نگه دارید. تا جایی که احساس درد نداشته باشید پا را به سمت خود بکشید. این تمرین را 10 بار تکرار کنید و هر بار حداقل 10 ثانیه نگه دارید.